Saturday, July 21, 2012

hidup uia.

dengan nama Allah yang menguasai masa dan waktu,

so, apa ke sibuk sangat aku ni sampai tak sempat sempat hapdet burtuqaly?! haha jadi baiklah, these are my updates sepanjang menjadi hidupan di UIA PJ.

baju taaruf week yang awesome!
Adel dan Diba. geng kos sebilik yang selalu suruh aku nyanyi kat luar kalau nak masuk bilik.

4 kader du'at Johor out of 12.
duduk duduk dengan diorang ni tak pernah menghampakan, sebab only they know the best.

aku dan roommates ialah hisbah Atiqah.
bilik dan floor aku telah mentakdirkan aku hidup sebagai budak hisbah Atiqah, haha kelakar.

inilah perkampungan budak Hidayah.
Puteri was missing. alhamdulillah 'ala kulli hal. having them around me in UIA are God's blessing.

rehlah tarfihi PSI terbaik di ladang!
sahabat PSI yang selalu aku rindu. sebenarnya merasa sangat beruntung masuk STAM dulu.

bangga sebenarnya jadi budak Hidayah.
sanggup mengelolakan masa datang benda ni walaupun ada leadership programme wahaha.

rehlah dan explorace IKRAM UIA PJ.
first activity of IKRAM. sempat ajak Adel dengan Diba join sekaki program hoyeah ini.

group 730. ramai kan?!
ini group yang telah dikembang kembangkan menjadi sangat ramai luar biasa Allahuakbar.

group 708, the true group. 
padahal sebenarnya inilah group yang aku selalu hidup bersama kat UIA nih haha.

budak Johor kena tinggal bas.
our first night of Ramadhan at TBS. merempat kat sana dari 7.30 pm until 7.30 am. series, kelakar.

burtuQaly: alhamdulillah akhirnya punya ruang dan waktu menghapdet blog usang ini. entah bila next entry akan wujud haha. okeh so apapun have a blessed Ramadhan! :)

2 positive.:

adeL bieBer said...

Thank letak pics saya yang comel2 tu :) saya suka saya suka !

atqhamin said...

hahaha comel ker... lagi byk gambar aku la deydel. :P