Monday, March 29, 2010

addmaths.

in the name of Allah al'Azim,


kawan pada aku macam indices and logarithms :)


burtuQaly: aku stress dengan addmaths, homeworks pun aku banyak tinggal, sebab asyik tak faham. oh Allah, i need the strength. Rabbi Yassir Wala Tu'assir. aku masih tak berjaya untuk LOVE addmaths.

6 positive.:

::izatur farhana:: said...

semangatkan diri study add maths & set mind "add maths itu senang sangat",huhu..(jom semangat wlupun sendiri pun tunggang terbalik menhadapi subjek add maths)semoge atiqah diberi kemudahan untk belajar subjek ini sebaiknye ye=)!

(i'm.thankful) said...

atiQah

jangan menyesal tak LOVE addmath

percayalah, di sebalik add math yg pahit tu, manis sgt

sybjek yg akak CINTA MATI 2 bulan before SPM

ternampak betapa dapat GGGGGGG banyak kali tu membebankan fikiran, padahal kita bisa melakukan

Allah kan tahu kita mampu bila Dia bagi kita~

LOVE sekarang, jangan nanti~

-yg sgt cinta addmath di akhir sekolahnya-

(i'm.thankful) said...

sbnrnya orang yg love Allah, pastilove addmath :)

burtuQaly said...

syukran kk izatur dan kk qurrah.

kurang cinta, akan ku tambah cinta :)

Perindu_Ilahi said...

Salaam Alaykum..

Add math tu tak susah pun...

cuba buat2 suka or cinta, t ok la tu...

wish you luck and do the best..

insyaAllah kamu boleh =)

Anonymous said...

addmath subject yg mudah + seronok .
focus dan banyakkan latihan .
fahamkan konsep :D

Hamba Allah =)